České jídlo: Ráno kávu, večer víno! Název kavárny jasně říká, na co zajít | Recepty.Blesk.cz

České jídlo: Ráno kávu, večer víno! Název kavárny jasně říká, na co zajít

Foto: facebook
15.10.2016 / 06:00

Káva a víno, to jsou dva oblíbené nápoje, které miluje mnoho žen, ale nejen ony. Mnoho lidí si ráno bez kávy neumí vůbec představit, a pokud se neprobudí k životu šálkem tohoto nápoje, nevydají ze sebe kloudné slovo. Stejně tak je to se sklenkou vína po práci. Podnik nazvaný "Ráno kávu večer víno" vám vyhoví v obou směrech. 

V pražských Vršovicích, které jsou čím dál více oblíbené nejen hipstery, se stále ještě otevírají nové podniky. Ráno kávu večer víno je název kavárny s vinárnou, kde si po ránu můžete dát kávu nebo si ji vzít s sebou na cestu do práce a večer zajít s kamarády na skleničku dobrého vína.

Video se připravuje ...
 • 

„Ve Vršovicích nám chybělo místo, kde by byla široká nabídka vín a prosecca. Takže jsme se rozhodli tenhle náš malý poklad otevřít,“ řekl nám Michal Tvrdý. Vtipný název vznikl podle životního motta majitelů a jejich známých. A ačkoli "í" ve slově víno trochu připománá ypsilon, jde především o skleničku vína, samozřejmě. 

České jídlo: Víte, co je divoženka? Přírodní limonáda bez chemie!

České jídlo: Víte, co je divoženka? Přírodní limonáda bez chemie!

Domácí limonády z různých přírodních ingrediencí jsou velkým hitem už pár let. Anička Grosmanová miluje jídlo a v podstatě jen kvůli této vášni se…celý článek

FotoFoto

Diskuse k článku

.

Bramborový salát 7x jinak: Podle Dity P. i Zdeňka Pohlreicha

Každá rodina má jistě svůj tradiční recept na bramborový salát. Pokud ale máte chuť letos udělat změnu nebo si říkáte, že k majonézové klasice by se hodila ještě nějaká méně tradiční či odlehčená varianta, inspirujte se

Nejlepší recepty z vepřového! Bůček, rolády, kotlety nebo dušené soté

Že je vepřové maso moc tučné? Dnešní vepříci mají maso mnohem libovější! Proč si tedy čas od času nedopřát právě vepřové? Navíc z něj lze připravit na tisíc různých receptů a využít se dá téměř všechno – od bůčku přes kotlety a

Nesmrtelné kuře: Jak ho naporcovat a připravit, abyste ušetřili

Kuřecí maso je bez nadsázky perfektní. Hodí se na přípravu hlavních chodů, můžete ho dát do salátu, do rizota, uvařit z něj dokonalou polévku nebo ho jednoduše upéct či hodit na gril. Kuřecí má jemnou chuť, obsahuje spoustu

Nejlepší kuře na paprice podle šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha

Zářivě oranžová smetanová omáčka a kus bílého masa. Je jedno, jestli kuře na paprice preferujete s těstovinami, rýží nebo houskovým knedlíkem. My vás naučíme, jak ho připravuje známý šéfkuchař Zdeněk Pohlreich.

Nejnovější články

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz