České jídlo: Tina je doma, ale nesedí v koutě | Recepty.Blesk.cz

České jídlo: Tina je doma, ale nesedí v koutě

Foto: facebook
01.10.2016 / 06:00

Tina je maminka tří dětí, manželka a hospodyňka, která si založila blog s názvem Tina je doma. Děti měla hodně mladá, takže v podstatě nikdy nepracovala. Rozhodla se, že založí svůj blog, ve kterém se podělí o všechno, co se v životě naučila.

 • 

Vaření nebylo od začátku Tiny silnou stránkou, ale s dětmi se postupně učila. „Začala jsem sbírat recepty, zajímala se o všechno, co se domácnosti týče. Aby děti fungovaly, manžel samozřejmě, toho nemůžu vynechat – a nakonec vznikl blog. Vařit jsem se naučila sama, jen maminku jsem měla občas na telefonu,“ přiznala blogerka.

Tina je, stejně jako další maminky, příkladem toho, jak se dá využít toho, že jste patnáct let doma na mateřské a můžete zúročit vše, co jste se během let naučila. Manžel prý také skvěle vaří, takže na to není vždycky jen sama. Všechny tři děti jsou prý vděčnými strávníky a nikdy si nestěžují. 

Nejlepší dýňové recepty: Polévky, kari i těstoviny

Nejlepší dýňové recepty: Polévky, kari i těstoviny

Dýně jsou konečně tady! Tato podzimní zelenina je zkrátka neodolatelná. Nejen že každá dýně má trošku jinou chuť, takže se hodí k přípravě snad všech…celý článek

Diskuse k článku

.

Omáčky, které milujeme: Koprovka, rajská, svíčková nebo znojemská!

České omáčky jsou bezkonkurenční a mohou nám je závidět kdekoli na světě. Které jsou ty nejznámější, které se hodí právě v tomto zimním období? 

Přesolili jste polévku nebo to přehnali s pepřem? Takhle ji zachráníte!

Nikdo není dokonalý a i sebelepší kuchařka může někdy udělat chybu. Ty zkušenější ovšem vědí, jak se dá zachránit i zdánlivě zkažený pokrm. Ostatně naše babičky to věděly moc dobře, vyhodit jídlo si nemohly dovolit. Zkuste to

Rychlovky za pár korun a do 30 minut: Omeleta, bramborák nebo noky se špenátem

Nepromarněte všechen čas u sporáku. Kromě toho je možná vaše peněženka před výplatou prázdná. Tahle jídla jsou nejen rychlá, ale taky levná. Určitě za ně nedáte víc než stovku. Nechte si chutnat!

Poctivý domácí vývar jako od babičky! Zamrazte si ho do zásoby

Nekupujte hotové bujony, ale naučte se uvařit si poctivý vývar sami doma. Domácí vývar je jemnější, aromatičtější a taky méně slaný než kupovaný. A ještě jedno velké plus má. Můžete si ho zamrazit! Budete ho mít tak vždy po ruce.

Nejnovější články

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

Světové celebrity

Zpěvačka Jana Kirschner: Nechce si vzít…

Slovenka Jana Kirschner (39) prchla již před 12 lety do ciziny a našla štěstí po boku muzikanta Eddieho…

celý článek »

Praha - Zprávy

„Báli jsme se výbuchu, elektřina stále fungovala,“…

Situace během požáru v hotelu Eurostars David v centru Prahy byla v sobotu 20. ledna nepřehledná.…

celý článek »

České celebrity

Štíbrové předělala maminka byt: Rázná zubařka…

Se svým přítelem Martinem se Nikol Štíbrová (31) před rokem přestěhovala do podkrovního bytu vybaveného…

celý článek »

Svět

Na hotel Intercontinental zaútočili ozbrojenci.…

Počet obětí nočního útoku na hotel Intercontinental v Kábulu se zvýšil na 14 cizinců a čtyři…

celý článek »