České jídlo: Tina je doma, ale nesedí v koutě | Recepty.Blesk.cz

České jídlo: Tina je doma, ale nesedí v koutě

Foto: facebook
01.10.2016 / 06:00

Tina je maminka tří dětí, manželka a hospodyňka, která si založila blog s názvem Tina je doma. Děti měla hodně mladá, takže v podstatě nikdy nepracovala. Rozhodla se, že založí svůj blog, ve kterém se podělí o všechno, co se v životě naučila.

720p 480p 360p 240p
 • 

Vaření nebylo od začátku Tiny silnou stránkou, ale s dětmi se postupně učila. „Začala jsem sbírat recepty, zajímala se o všechno, co se domácnosti týče. Aby děti fungovaly, manžel samozřejmě, toho nemůžu vynechat – a nakonec vznikl blog. Vařit jsem se naučila sama, jen maminku jsem měla občas na telefonu,“ přiznala blogerka.

Tina je, stejně jako další maminky, příkladem toho, jak se dá využít toho, že jste patnáct let doma na mateřské a můžete zúročit vše, co jste se během let naučila. Manžel prý také skvěle vaří, takže na to není vždycky jen sama. Všechny tři děti jsou prý vděčnými strávníky a nikdy si nestěžují. 

Nejlepší dýňové recepty: Polévky, kari i těstoviny

Nejlepší dýňové recepty: Polévky, kari i těstoviny

Dýně jsou konečně tady! Tato podzimní zelenina je zkrátka neodolatelná. Nejen že každá dýně má trošku jinou chuť, takže se hodí k přípravě snad všech…celý článek

Diskuse k článku

.

Recept na nejlepší domácí zavináče! Jiné už chtít nebudete

Spolu s utopenci a nakládaným hermelínem tvoří trio nejpopulárnějších jídel studené hospodské kuchyně. Ideální chuťovka nejen k pivu, která stojí za to! A vyrobit si je doma není vůbec složité! Jak na to?

Chřest: Dopřejte si ho v polévce, slaném koláči nebo salátu! Chutná výtečně!

Je zdravý, chutný, originální a snadný na přípravu. Mnozí k němu mají nedůvěru, ale ta není na místě. Chřest se dá připravit na tisíc způsobů. Skvěle chutná nejen v polévkách, ale i ve slaných koláčích, s masem nebo se dá

Nejlepší jarní polévky! Špenátová, bylinková nebo rukolová s kozím sýrem!

Jaro je ideální doba na to, abyste vařili polévky ze sezonních surovin. Zasytí, dodají tělu energii a zdraví, a ještě po nich můžete zhubnout. No není to ideální spojení? Vyzkoušejte tyhle, jsou naprosto geniální!

Nejlepší recept na domácí zeleninový bujon. Zmrazte si ho do zásoby!

Bujon dodá jídlu tu správnou chuť. Hodí se do polévek, omáček nebo rizota. Proč ho ale kupovat v obchodě, když si ho můžete vyrobit sami doma a uchovat do zásoby? Je to jednoduché, zkuste to podle našeho receptu!

Nejnovější články

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

Krimi

Na oběti seděl a škrtil ji lanem! Obžaloba…

Páskem, provazem i prádelní šňůrou svazoval a škrtil své oběti, mladé dívky (†14 a 16), Martin Ch.…

celý článek »

České celebrity

Hvězda Ulice Krejčíková: V 5. měsíci má…

Herečka Aneta Krejčíková (26) čeká první miminko, jehož tatínkem je tělocvikář Ondřej Rančák (33).…

celý článek »

Krimi

Sundej ze mě toho pos**nýho psa! Pitbul…

Útok jako z noční můry. Bezbrannou cestující napadl v newyorském metru agresivní pitbul. I když byl…

celý článek »

VIP sport

Zklamaná legenda Sparty Hlinka: Nemám problém…

Zklamání. Slovo, které vystihuje pocity hokejisty Jaroslava Hlinky z poslední sezony. Sparta vypadla…

celý článek »