Nejlepší zmrzlina v Praze: Ve Zmrzlináři ochutnáte jedinečnou čokoládovou z čokolády Amadine | Recepty.Blesk.cz

Nejlepší zmrzlina v Praze: Ve Zmrzlináři ochutnáte jedinečnou čokoládovou z čokolády Amadine

Video se připravuje ...
Foto: Adam Balažovič
27.08.2016 / 06:00

V jedné z nenápadných vinohradských uliček najdete zmrzlinárnu Zmrzlinář s krásným, světlým interiérem a mnoha druhy kopečkové zmrzliny. Pokud si ji nechcete vzít do kornoutku, rádi vám libovolný počet kopečků nasází do termo kelímků. Kterou bezpodmínečně musíte vyzkoušet?

 

Do Zmrzlináře – nádherné prosklené zmrzlinárny na pražských Vinohradech se vypravte na zmrzlinu, která se sem dováží z Kladna a vyrábí se poctivě a z kvalitních surovin. Naleznete zde jak sorbety ze sezonního a tropického ovoce, tak zmrzliny na smetanovém základu.

 

Mezi nejoblíbenější příchuti patří jahodová se smetanou a pistáciová stejně jako naprosté klasiky – vanilková a čokoládová. Pokud jste milovníky právě čokoládové zmrzliny, pak si sem určitě zajděte na tu, která se vyrábí z jedné z nejlepších čokolád na světě – italské Amedeje. Za zkoušku ale určitě stojí i jahodový sorbet, který zachutnal nejvíc právě nám.

 

Video se připravuje ...
 • 

FotoFoto

Diskuse k článku

.

Bramborový salát 7x jinak: Podle Dity P. i Zdeňka Pohlreicha

Každá rodina má jistě svůj tradiční recept na bramborový salát. Pokud ale máte chuť letos udělat změnu nebo si říkáte, že k majonézové klasice by se hodila ještě nějaká méně tradiční či odlehčená varianta, inspirujte se

Nejlepší recepty z vepřového! Bůček, rolády, kotlety nebo dušené soté

Že je vepřové maso moc tučné? Dnešní vepříci mají maso mnohem libovější! Proč si tedy čas od času nedopřát právě vepřové? Navíc z něj lze připravit na tisíc různých receptů a využít se dá téměř všechno – od bůčku přes kotlety a

Nesmrtelné kuře: Jak ho naporcovat a připravit, abyste ušetřili

Kuřecí maso je bez nadsázky perfektní. Hodí se na přípravu hlavních chodů, můžete ho dát do salátu, do rizota, uvařit z něj dokonalou polévku nebo ho jednoduše upéct či hodit na gril. Kuřecí má jemnou chuť, obsahuje spoustu

Z jednoho pekáče: Dokonalé párky, kuřecí i kotlety, po kterých se zapráší

Podzimní hodování konečně přeje tomu, abyste zapnuli troubu a trošku si doma přitopili. Navíc dokonale upečené kuře nebo vepřové kotlety vás zahřejí i zevnitř. Nemáte čas? Pak vyzkoušejte párky s cibulí. Jakkoliv nudně tento

Nejnovější články

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz