Nejlepší zmrzlina v Praze: Ve Zmrzlináři ochutnáte jedinečnou čokoládovou z čokolády Amadine | Recepty.Blesk.cz

Nejlepší zmrzlina v Praze: Ve Zmrzlináři ochutnáte jedinečnou čokoládovou z čokolády Amadine

720p480p360p240p
Foto: Adam Balažovič
27.08.2016 / 06:00

V jedné z nenápadných vinohradských uliček najdete zmrzlinárnu Zmrzlinář s krásným, světlým interiérem a mnoha druhy kopečkové zmrzliny. Pokud si ji nechcete vzít do kornoutku, rádi vám libovolný počet kopečků nasází do termo kelímků. Kterou bezpodmínečně musíte vyzkoušet?

 

Do Zmrzlináře – nádherné prosklené zmrzlinárny na pražských Vinohradech se vypravte na zmrzlinu, která se sem dováží z Kladna a vyrábí se poctivě a z kvalitních surovin. Naleznete zde jak sorbety ze sezonního a tropického ovoce, tak zmrzliny na smetanovém základu.

 

Mezi nejoblíbenější příchuti patří jahodová se smetanou a pistáciová stejně jako naprosté klasiky – vanilková a čokoládová. Pokud jste milovníky právě čokoládové zmrzliny, pak si sem určitě zajděte na tu, která se vyrábí z jedné z nejlepších čokolád na světě – italské Amedeje. Za zkoušku ale určitě stojí i jahodový sorbet, který zachutnal nejvíc právě nám.

 

720p 480p 360p 240p
 • 

Diskuse k článku

.

Borůvkové recepty, kterým neodoláte! Bublaniny, lívance nebo cheesecake!

Letos dozrává všechno mnohem dřív, tak se vydejte na nákupy nebo do lesa a naplánujte si na víkend borůvkové dezerty, kterým podlehne i ten, kdo sladké nemusí. Jaké by to bylo léto bez borůvek a borůvkových koláčů? Byl by hřích

Salát caesar: Klasika, kterou zvládnete rychle a snadno i sami doma!

Fenomenální salát, který patří mezi ty nejpopulárnější na světě. Dnes existují desítky různých variací tohoto receptu, ovšem ten správný je jen jediný. Jak ho připravit i doma? Je to jednodušší, než si myslíte!

Dezerty do skleničky, které jsou hned hotové! Panna cotta nebo čokoládová pěna

Léto je krásné období, ovšem co dělat, když se nečekaně ohlásí návštěva a vy nechcete strávit půl dne u plotny? Zkuste minidezerty do skleniček, které vám nezaberou moc času, a navíc skvěle chutnají. Ne nadarmo se říká, že co

Co s rybízem? Upečte skvělou bublaninu, nebo nepečený dort!

Rybíz patří k nejoblíběnějšímu letnímu ovoci. Někdo se mu vyhýbá, protože je kyselejší, ovšem v kombinaci s cukrem, moukou nebo dokonce masem vytvoří ideální spojení těch nejlepších chutí. Vyzkoušejte tyhle recepty a určitě nám

Nejnovější články

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

České celebrity

Zprávařka Klára Doležalová rozjela byznys:…

V Česku na Primě moderuje zprávy a v Chorvatsku okopává olivovníky. Klára Doležalová (44) s manželem…

celý článek »

Krimi

Známého zpěváka přepadli, unesli a zbili:…

Známý americký rapper 6ix9ine pracoval na svém klipu v Brooklynu. V neděli ráno se kolem čtvrté hodiny…

celý článek »

České celebrity

Belohorcová shrábla 8 milionů, teď ale nemá…

Tak tohle dlouho netrvalo! Slovenská sexbomba Zuzana Belohorcová (42) během několika týdnů prodala…

celý článek »

Liga mistrů

Trpišovský byl před pár lety v divizi, teď…

Dynamo Kyjev? Pro fotbalisty Slavie obtížný soupeř ve 3. předkole Ligy mistrů, po dnešním losu si…

celý článek »