Nejlepší zmrzlina v Praze: Ve Zmrzlináři ochutnáte jedinečnou čokoládovou z čokolády Amadine | Recepty.Blesk.cz

Nejlepší zmrzlina v Praze: Ve Zmrzlináři ochutnáte jedinečnou čokoládovou z čokolády Amadine

Foto: Adam Balažovič
27.08.2016 / 06:00

V jedné z nenápadných vinohradských uliček najdete zmrzlinárnu Zmrzlinář s krásným, světlým interiérem a mnoha druhy kopečkové zmrzliny. Pokud si ji nechcete vzít do kornoutku, rádi vám libovolný počet kopečků nasází do termo kelímků. Kterou bezpodmínečně musíte vyzkoušet?

 

Do Zmrzlináře – nádherné prosklené zmrzlinárny na pražských Vinohradech se vypravte na zmrzlinu, která se sem dováží z Kladna a vyrábí se poctivě a z kvalitních surovin. Naleznete zde jak sorbety ze sezonního a tropického ovoce, tak zmrzliny na smetanovém základu.

 

Mezi nejoblíbenější příchuti patří jahodová se smetanou a pistáciová stejně jako naprosté klasiky – vanilková a čokoládová. Pokud jste milovníky právě čokoládové zmrzliny, pak si sem určitě zajděte na tu, která se vyrábí z jedné z nejlepších čokolád na světě – italské Amedeje. Za zkoušku ale určitě stojí i jahodový sorbet, který zachutnal nejvíc právě nám.

 

 • 

Diskuse k článku

.

Nejlepší domácí paštiky, rychlé a levné. Hovězí, bůčková nebo kachní!

Masové paštiky jsou oblíbené, protože jsou to rychlé a poměrně levné svačinky či večeře. A nejlepší jsou ty, které si sami doma vyrobíte, sice to není hned, ale můžete je konzervovat a schovat do zásoby. Pak už jen stačí vyndat

Nadýchaná poleva či šťavnaté koláče? Triky z první republiky, které se hodí i dnes!

Trendy ve vaření se sice mění, ale šikovné a praktické tipy, které používaly už naše prababičky, spolehlivě fungují i dnes. Které to jsou a které byste měli ve své kuchyni používat?

Chilli con carne, fazolová polévka i guláš: Vyzkoušejte recepty z fazolí

Luštěniny patří k trochu opomíjeným surovinám v naší kuchyni. Přitom kdysi byly na talíři téměř každý den. Nejen proto, že jsou výborným zdrojem bílkovin, ale i proto, že když se skvěle připraví, chutnají opravdu výtečně!

Nejlepší kuře na paprice podle šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha

  Zářivě oranžová smetanová omáčka a kus bílého masa. Je jedno, jestli kuře na paprice preferujete s těstovinami, rýží nebo houskovým knedlíkem. My vás naučíme, jak ho připravuje známý šéfkuchař Zdeněk Pohlreich.

Nejnovější články

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

České celebrity

Útěk Řepky s Kristelovou z natáčení: Prachařovi…

O tom, že se spolu mají krásně a milují se až za hrob, veřejnost prostřednictvím sociálních sítí…

celý článek »

Krimi

Záhadná smrt těhotné ženy (†27) v lesích:…

Její rodina trnula dlouhé dva týdny strachy. Nikdo nevěděl, kde může těhotná Kara Blevins (†27) z Minnesoty…

celý článek »

Příběhy

Tyran vyhodil fenku za jízdy z auta: Běžela…

Už ho nebavila, nebo mu vadilo, že je březí. Rozhodl se jí zbavit naprosto bezcitným způsobem. Krutý…

celý článek »

Politika

Útok na sjezdu ČSSD řeší policie. Kotrba:…

Incident z nedělního sjezdu ČSSD, při kterém spolupracovník Českého rozhlasu Štepán Kotrba nastříkal…

celý článek »