Nej cukroví: Přihlaste se do soutěže a hrajte o ceny za 100 000 Kč! | Recepty.Blesk.cz

Nej cukroví: Přihlaste se do soutěže a hrajte o ceny za 100 000 Kč!

Přihlaste se do soutěže Nej cukroví!
Přihlaste se do soutěže Nej cukroví!
Foto: Archiv online Blesk pro ženy
07.12.2015 / 09:19

Také už je celý váš byt provoněn lineckým cukrovím, vanilkovými rohlíčky a perníčky? Nebo je pro váš vánoční stůl tradiční spíše vánočka či štola? Nevadí! Do soutěže Nej cukroví můžete přihlásit jakékoliv pečivo s vánoční tematikou. Tak neváhejte, ve hře jsou ceny za 100 000 korun! 

A nejsou to leda jaké ceny! Protože se blíží Vánoce, odměny jsou skutečně štědré, jejich celková hodnota šplhá přes 100 000 korun! 

 

Kromě prvních tří si odměnu odnesou všichni soutěžící, kteří obsadí prvních třicet dva míst. A o co, že se vlastně soutěží?

 

1. cena Televize Samsung UE48JU6472

 

2. cena Víkendový pobyt pro dvě osoby ve WELLNESS HOTELU BABYLON v Liberci, vč. neomezeného vstupu do Aquaparku, Lunaparku, IQLANDIE a IQPARKU

 

3.-12. cena Kuchyňský robot Bosch

 

13.-22. cena Tyčový mixér Braun

 

23.-32. cena Kniha Karolína - Domácí kuchařka - Štěstí z kuchyně

Foto: Archiv online Blesk pro ženy

 


Jak vlastně všechny ty ceny získat? Stačí, když ZDE nahrajete fotografii vašeho cukroví, nebo jiného vánočního pečiva. Zapojit se může kdokoliv, ovšem kdo není profesionální cukrář. 

 

Ale dlouho neotálejte, hlasování již začalo! Takže čím dříve se přihlásíte, tím větší šanci na získání více hlasů máte. Ale v klidu, času je ještě pořád dost, přihlašovat se a hlasovat můžete až do 21. prosince, když poté vyhlásíme výherce. 

 

Pokud stále váháte, podívejte se na www.prozeny.blesk.cz/soutez/nejcukrovi/2015, kde najdete nejen soutěžící, kteří se již zapojili, ale i pravidla, nebo bližší informace o cenách. 

FotoFoto

Diskuse k článku

.

Zdravé vánoční cukroví existuje! Připravte si doma lahodné perníčky, rohlíčky nebo koule

Jestli už dopředu dumáte nad tím, jak o svátcích nepřibrat, a přitom si pochutnat na nějakých těch sladkých dobrotách, máme pro vás pár tipů! Nemusíte se hned úplně vzdávat cukroví, ale můžete si připravit zdravější variantu

Štědrovečerní menu podle babiček: Recepty na klasiku, která nestárne!

Nechcete na Štědrý den jíst lososa ani kuřecí řízky, protože ctíte tradice? Pak se podívejte na recepty na štědrovečerní klasiku našich babiček a připravte si dokonalé tradiční menu. Jsou přece Vánoce!

Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení

Neříkejte, že vám žádné bílky nezůstaly. Určitě jich zbyla spousta, tak se pusťte do pečení a vykouzlete z nich pusinky, kolečka, oválky nebo cokoli dalšího, co se bez sněhového bílku neobejde. Nebudete litovat i tyhle vánoční

Vánoční cukroví: Vychytávky našich babiček pro dokonalé pečení!

Neumíte si představit Vánoce bez pečení cukroví? Pak možná oceníte vychytávky našich babiček. Cukroví bude povedenější a vy se stanete legendou stejně jako ony! 

Nejnovější články

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz