Šlehačkový řez
Na upečený korpus natřeme pudinkový krém s kakaem, tuto vrstvu ještě potřeme šlehačkou. Moučník navrch posypeme hoblinkami z čokolády.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
náplň
těsto
Postup přípravy
Vejce vyšlehejte s cukrem do pěny.
Přidejte mouku s práškem do pečiva, vodu a olej.
Plech vystelte papírem na pečení.
Těsto dejte na plech a pečte v předehřáté troubě na 180 °C přibližně 20 až 25 minut.
Z mléka, ze zlatých klasů a z cukru uvařte kaši, kterou nechte vychladnout.
Přimíchejte rostlinný tuk na pečení, kakao a dobře promíchejte.
Náplň natřete na upečené těsto.
Vyšlehejte smetanu a natřete ji na náplň.
Na povrch nastrouhejte čokoládu.
Hodnotit recept: