Francouzská polévka
Francouzskou hovězí polévku s mrkví, hráškem a žampiony na talíři dozdobíme nasekanou petrželovou natí. Podáváme s houskami zapečenými se sýrem.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 lhovězí vývar
1 špetkasůl
1 lžičkanať petrželová
100 gsýr ementál
100 ghovězí maso
100 gmrkev
100 ghrášek
4 kshouska
50 gžampióny čerstvé
Postup přípravy
Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 40
1.
Mrkev očistěte a společně s hráškem a masem uvařte.
2.
Žampióny očistěte, nakrájejte na plátky.
3.
Žampióny poduste.
4.
Po změknutí maso vyjměte a nakrájejte na menší kousky.
5.
Veškerou zeleninu s masem zalejte vývarem a krátce povařte.
6.
Podle chuti osolte a ozdobte nasekanou petrželovou natí.
7.
Podávejte s houskami zapečenými se strouhaným sýrem.
Hodnotit recept: