Francouzská polévka | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Francouzská polévka

70 min. | polévka | 1 400 kJ/porce | Francouzská kuchyně | 4 porce

Francouzskou hovězí polévku s mrkví, hráškem a žampiony na talíři dozdobíme nasekanou petrželovou natí. Podáváme s houskami zapečenými se sýrem.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 lhovězí vývar
1 špetkasůl
1 lžičkanať petrželová
100 gsýr ementál
100 ghovězí maso
100 gmrkev
100 ghrášek
4 kshouska
50 gžampióny čerstvé

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 40
1.

Mrkev očistěte a společně s hráškem a masem uvařte.

2.

Žampióny očistěte, nakrájejte na plátky.

3.

Žampióny poduste.

4.

Po změknutí maso vyjměte a nakrájejte na menší kousky.

5.

Veškerou zeleninu s masem zalejte vývarem a krátce povařte.

6.

Podle chuti osolte a ozdobte nasekanou petrželovou natí.

7.

Podávejte s houskami zapečenými se strouhaným sýrem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 339kJ 1 400,1kJ
Bílkoviny 4,5g 18,5g
Tuky 2,4g 10,1g
Sacharidy 10,6g 43,9g
Cholesterol 4,8mg 20mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz