Rychlá rybí polévka se zeleninou | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Rychlá rybí polévka se zeleninou

35 min. | polévka | 436 kJ/porce | Česká kuchyně | 6 porcí

Rychlá rybí polévka se zeleninou

Rybí polévka z ryby dle vašeho výběru (například z pstruha či tresky) s pórkem, celerem, petrželí a rajčaty. Před podáváním přidáme kousek másla a petrželovou nať.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
0,25 ksceler
1 kscibule kuchyňská
1 špetkasůl
1 kspetržel
1 kslist bobkový
1 lžícemáslo
1 lžícenať petrželová
1,5 lvoda
2 kspórek
4 kuličkapepř černý celý
4 ksrajčata
600 gryba

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 15
1.

Očistené, umyté a nakrájené ryby vložte do osolené vařící vody.

2.

Kořenovou zeleninu očistěte a pokrájejte.

3.

Zeleninu a koření vložte do polévky.

4.

Vařte 5-10 minut.

5.

Rajčata oloupejte a nakrájejte.

6.

Rajčata vložte do polévky a uvařte doměkka.

7.

Nakonec přimíchejte máslo a petrželovou nať.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 78,2kJ 436,1kJ
Bílkoviny 0,7g 3,8g
Tuky 0,5g 2,7g
Sacharidy 3,1g 17,4g
Cholesterol 1,3mg 7mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz