Švestky ve slanině | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Švestky ve slanině

15 min. | chuťovka | Silvestr | 2 999 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce

FOOD predplatne ad banner
Švestky ve slanině jsou opravdu vynikající chuťovkou.

Jednohubky z vypeckovaných švestek zapečených v tenkých plátcích anglické slaniny jsou vhodnou chuťovkou na večírek.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 lžíceolej
20 ksšvestky
20 ksslanina anglická

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 5
1.

Švestky vypeckujte.

2.

Švestky obalte v tenkých plátcích prorostlé slaniny a zpevněte párátkem.

3.

Švestky můžete opéct na pánvi nebo je krátce zapéct v troubě.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 326,8kJ 2 998,7kJ
Bílkoviny 0,9g 8,3g
Tuky 1,6g 14,3g
Sacharidy 15,9g 145,8g
Cholesterol 0,7mg 6mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

České celebrity

Hitmaker Michal David: Promluvil o zradě…

Pro jedny představitel laciného normalizačního popu, pro druhé obdivovaná ikona. Kdo by neznal hity…

celý článek »

Příběhy

Pilnou studentku (†15) zabila »alergie na…

Bezdrátový internet, zkráceně wifi, je v dnešní době všude: v kancelářích, na ulici, dokonce i v…

celý článek »

French Open

Plíšková před startem v Paříži: o vtípcích…

PŘÍMO Z PAŘÍŽE | Prý už je lehce alergická na vtípky, které slýchá na adresu svého římského extempore.…

celý článek »

Liga mistrů

Brutální. Kariéra v ohrožení. Zůstane Karius…

Vyplatí se nám, z Mohuče přišel jen za 4 miliony liber, a přitom bude skvělý. Takovými slovy pochválil…

celý článek »