Losos na česneku | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Losos na česneku

30 min. | hlavní chod | 1 203 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Losos připravený na směsi z česneku, cibule, bílého vína a koření. Porce ryby podáváme posypané nasekanou petrželovou natí nebo pažitkou.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 lžícenať petrželová
1 kscibule kuchyňská
1 kslist bobkový
1 špetkasůl
200 mlvíno bílé
4 porcelosos
4 stroužekčesnek
4 kuličkapepř černý celý

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 15
1.

Česnek oloupejte a prolisujte.

2.

Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno.

3.

V hrnci zamíchejte víno s kořením, bobkovým listem, česnekem a cibulkou.

4.

Přiveďte k varu, vařte pět minut a přidejte osoleného lososa.

5.

Povařte ještě deset minut.

6.

Hotovou rybu opatrně vyndejte a podávejte posypanou natí nebo pažitkou.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 606,7kJ 1 203,2kJ
Bílkoviny 12,3g 24,4g
Tuky 8,3g 16,4g
Sacharidy 1,8g 3,6g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz