Bramborový guláš s paprikami | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Bramborový guláš s paprikami

50 min. | hlavní chod | 5 934 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce

Fotografie

Guláš z brambor, cibule, papriky a klobásy. Můžeme zjemnit zakysanou smetanou.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 kostkamasox
1 ksjíška instantní světlá
1 lžíceolej
1 špetkasůl
2 kscibule kuchyňská
3 kspaprika tří barev
3 ksklobása pikantní
500 gbrambory
1 špetkapepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 20
1.

Klobásu nakrájejte na kolečka.

2.

V hrnci rozpalte olej a osmažte cibuli dozlatova.

3.

Přidejte papriky, klobásy a krátce poduste.

4.

Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno.

5.

Oloupané brambory nakrájejte na kostky.

6.

Paprikové lusky omyjte, rozpulte, odstraňte jadřince a nakrájejte na silnější proužky.

7.

Přisypte brambory, zalijte vodou, osolte, opepřete a vařte na mírném ohni asi 20 minut.

8.

Zahustěte instantní jíškou, podle chuti můžete pokrm zjemnit zakysanou smetanou.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 773,1kJ 5 933,8kJ
Bílkoviny 5,3g 40,9g
Tuky 12,8g 98,4g
Sacharidy 12,8g 98,3g
Cholesterol 17,5mg 134,4mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz