Jarní ředkvičková pomazánka | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Jarní ředkvičková pomazánka

Pomazánka z vajíčka natvrdo, majonézy, cibule a ředkviček, dochucená hořčicí. Mažeme na tmavý chléb.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porci
1 lžícepažitka
1 kscibule jarní
1 svazekředkvička
1 lžičkahořčice
1 špetkasůl
250 mlmajonéza
3 ksvejce

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 10
1.

Vejce uvařená natvrdo oloupejte a rozmixujte s majonézou.

2.

Cibuli oloupejte a nasekejte najemno. Ředkvičky nakrájejte.

3.

Podle chuti osolte, přidejte hořčici, cibulku a ředkvičky, případně pažitku.

4.

Dobře promíchejte.

5.

Mažte na tmavý chléb.

6.

Zdravější variantu připravíte, když majonézu nahradíte zčásti nebo úplně jogurtem nebo polotučným tvarohem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 1 485,7kJ 9 865kJ
Bílkoviny 3,9g 25,9g
Tuky 36,2g 240,6g
Sacharidy 3,1g 20,6g
Cholesterol 131mg 870mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz