Středomorský sendvič
Kornspitz potřený cottage sýrem a obložený salátovými listy, plátky rajčat a okurek. Pro lepší chuť můžeme přidat lístky bazalky.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 kskornspitz
1 ksrajčata
1 ksokurka
100 gsýr cottage s příchutí rajčat a oliv
2 listsalát
Postup přípravy
Čas přípravy: 10
1.
Kornspitz naplocho podélně rozřízněte ostrým nožem, ale jen tak, aby na jedné straně zůstal nedokrojený.
2.
Spodní stranu potřete cottage sýrem s příchutí rajčat a oliv.
3.
Vložte listy salátu, na které poklaďte plátky rajčat a okurek.
4.
Povrch můžete lehce zakápnout trochou panenského olivového oleje.
5.
Kornspitz přiklopte.
6.
Ještě lépe bude chutnat,když na rajčata položíte několik lístků čerstvé bazalky.
Hodnotit recept: