Moravská jehla
Špízy z cibule, slaniny a špekáčků potřených medem smíchaným s pivem. Podáváme s hořčicí, křenem a pečivem.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 lžícemed
1 kscibule kuchyňská
2 lžícepivo
200 gslanina
6 ksšpekáček
Postup přípravy
Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 8
1.
Cibuli oloupejte a nakrájejte na plátky.
2.
Slaninu nakrájejte na kostičky.
3.
Špekáčky nakrájejte na kolečka.
4.
Špekáčky namočte do medu smíchaného s pivem.
5.
Na špejle střídavě napichujte špekáčky, slaninu a cibuli.
6.
Grilujte nebo opékejte asi 8 minut.
7.
Podávejte s hořčicí, křenem a s pečivem.
Hodnotit recept: