Moravská jehla | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Moravská jehla

23 min. | hlavní chod | Grilování | 3 732 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Moravská jehla

Špízy z cibule, slaniny a špekáčků potřených medem smíchaným s pivem. Podáváme s hořčicí, křenem a pečivem.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 lžícemed
1 kscibule kuchyňská
2 lžícepivo
200 gslanina
6 ksšpekáček

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 8
1.

Cibuli oloupejte a nakrájejte na plátky.

2.

Slaninu nakrájejte na kostičky.

3.

Špekáčky nakrájejte na kolečka.

4.

Špekáčky namočte do medu smíchaného s pivem.

5.

Na špejle střídavě napichujte špekáčky, slaninu a cibuli.

6.

Grilujte nebo opékejte asi 8 minut.

7.

Podávejte s hořčicí, křenem a s pečivem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 1 203,8kJ 3 731,9kJ
Bílkoviny 9g 27,8g
Tuky 26,5g 82g
Sacharidy 3,4g 10,6g
Cholesterol 75mg 232,5mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz