Roštěnka se šunkou a bramborami
Plátky hovězího roštěnce plněné směsí z cibule, hub, šunky a brambor. Podusíme a podáváme s rýží.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
Postup přípravy
Brambory oloupejte, uvařte a nakrájejte na kostičky.
Houby očistěte a nakrájejte.
Cibuli oloupejte a nakrájejte.
Šunku nakrájejte na kostičky.
Připravte si náplň: cibuli zpěňte na sádle, přidejte houby, šunku a nakonec i brambory.
Ochuťte solí, pepřem a petrželovou natí.
Maso naklepejte, osolte, opepřete, naplňte připravenou náplní.
Srolujte a převažte nití.
Maso opečte po obou stranách na sádle.
Podlijte trochou vlažné vody a duste pod pokličkou doměkka.
Před podáváním odstraňte niť a maso nakrájejte na kolečka.
Podávejte s dušenou rýží, okurkou nebo se zeleninovým salátem.
Hodnotit recept: