Japonské jehly | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Japonské jehly

40 min. | hlavní chod | 5 446 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Japonské jehly

Špízy z pórku a kuřecího masa marinovaného v sójové omačce s chilli omáčkou, vínem, cukrem, zázvorem a olejem. Grilujeme dozlatova.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 kspórek
1 lžíceomáčka sweet and chilli
1 lžícecukr krystal
1 lžícezázvor strouhaný
2 lžíceolej
3 lžíceomáčka sójová
5 lžícevíno sladké bílé
8 kskuřecí stehno

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 20
1.

Sójovou a chilli omáčku , víno a cukr slijte dohromady a nechte přejít varem.

2.

Přelijte do mísy a nechte vychladnout.

3.

Do studené marinády přidejte zázvor a olej.

4.

Kuřecí stehna nakrájejte na kousky.

5.

Stehna dejte do marinády a uložte do chladu minimálně na půl hodiny.

6.

Kousky napichujte na špejle střídavě s nakrájeným pórkem.

7.

Za stálého obracení a potírání grilujte asi 20 minut.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 898,3kJ 5 445,9kJ
Bílkoviny 17,6g 106,8g
Tuky 3,3g 20,2g
Sacharidy 1,7g 10,3g
Cholesterol 57,7mg 350mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz