Utopené špekáčky | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Utopené špekáčky

20 min. | chuťovka | 11 607 kJ | Česká kuchyně | 1 kus

Utopené špekáčky

Sklenice naplněné špekáčky, červenou cibulí a zalité nálevem z octu, cukru a vody.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porci
1 lžičkapepř černý mletý
3 kscibule červená
6 ksšpekáček

nálev

1 špetkasůl
1 lžičkacukr krupice
100 mlocet
200 mlvoda

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
1.

Špekáčky nakrájejte na kolečka.

2.

Červenou cibuli oloupejte a nakrájejte na kolečka.

3.

Do půllitrové sklenice dejte vrstvu špekáčků , vrstvu cibule, ochuťte pepřem.

4.

Postup opakujte, dokud sklenici nenaplníte.

5.

Nálev připravíte tak, že do vody přidáte ocet, cukr, sůl, pepř a dobře promíchejte.

6.

Zalijte studeným nálevem a dejte na 24 hodin proležte do lednice.

7.

Takto připravené utopence vydrží v lednici až 3 dny.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 770,7kJ 11 607,3kJ
Bílkoviny 6,1g 91,3g
Tuky 16,2g 244,6g
Sacharidy 3,8g 57,1g
Cholesterol 53,8mg 810mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz