Kořeněná kuřecí křidélka
Kuřecí křídélka potřená marinádou z kečupu, octa, limetkové šťávy, česneku, cukru a medu. Grilujeme dokud křidélka nevytvoří lesklou zlatohnědou krustu.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
Postup přípravy
Rozehřejte gril.
Kuřecí křidélka omyjte a osušte.
Poté je dejte do mísy, zakapejte olivovým olejem a lehce osolte.
Křidélka na mírném ohni grilujte 15 minut.
Česnek oloupejte a prolisujte.
Mezitím si připravte z kečupu, octa, limetkové šťávy, česneku, cukru a medu barbecue omáčku.
Omáčku dochuťte paprikou, solí, pepřem, kájenským pepřem a tabaskem.
Křidélka jednou třetinou omáčky potřete, nejlépe pomocí grilovacího štětce.
Opakujte, dokud omáčka na křidélkách nevytvoří lesklou zlatohnědou krustu.
Křidélka naskládejte na tác a na každé dejte trochu ochuceného másla.
Hodnotit recept: