Grilovavaný zeleninovo-houbový špíz
Špízy z koleček kukuřičného klasu, papriky a žampionů. Zakápnuté citronovou šťávou a potřené bylinkovým máslem. Grilujeme dozlatova.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
Postup přípravy
Kukuřičné klasy očistěte, omyjte a uvařte v osolené horké vodě.
Poté je vyjměte, nechte okapat a nakrájejte na kolečka široká asi 1,5 cm.
Žampiony očistěte a odstraňte nožičky.
Papriky omyjte, vykrojte jádřinec a nakrájejte na čtverečky o hraně asi 2,5 cm.
Střídavě napichujte na grilovací jehly kolečka kukuřice, žampiony a papriky, osolte a zakapejte citronovou šťávou.
Uložte na gril, stříkněte na špízy bylinkové máslo.
Grilujte je 8 až 10 minut.
Hodnotit recept: