Příprava masa ke grilování bez marinády | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Příprava masa ke grilování bez marinády

5 min. | marináda | Grilování | 1 770 kJ | Česká kuchyně | 1 kus

Ilustrační foto

Když jsme nestihli maso naložit, tak ho jen opepříme, potřeme olivovým olejem s bylinkami a hned smažíme.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porci
0,25 lžičkasůl
0,25 lžičkapepř černý mletý
1 hrstbylinky čerstvé
3 lžíceolej olivový

Postup přípravy

Čas přípravy: 5
1.

Čerstvé bylinky (oregáno, tymián, majoránka, šalvěj) nasekejte.

2.

Bylinky smíchejte s olivovým olejem

3.

Nemáte-li maso předem naložené v marinádě, pak ho jen opepřete.

4.

Poté potřete připravenou bylinkovou směsí.

5.

Nakonec maso osolte.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 3 132,7kJ 1 770kJ
Bílkoviny 0,5g 0,3g
Tuky 79,8g 45,1g
Sacharidy 1,6g 0,9g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz