Marináda na kapra na grilu
Marináda z oleje, bobkového listu, česneku, oregána a maďarské papriky. Výborně se hodí na kapra.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 lžičkaoregáno
2 lžícepaprika mletá sladká
7 lžíceolej
7 kslist bobkový
7 stroužekčesnek
Postup přípravy
Čas přípravy: 5
1.
Na 1 kg masa se doporučuje 1 hrnek grilovací marinády.
2.
Uvedené ingredience dejte do mísy. Dobře promíchejte.
3.
Maso se do marinády snažte naložit vždy den předem (ryby postačí marinovat kratší dobu) příp. minimálně 6 hodin.
4.
Před grilováním maso z marinády vyjměte a důkladně ubrouskem očistěte. Pokud marinádu neodstraníte, zcela přebije chuť masa.
5.
Tato marináda je vhodná na kapra.
Hodnotit recept: