Brazilská marináda | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Brazilská marináda

Ilustrační foto

Marináda z vína, limetkové šťávy, rozmarýnu, vinného octu a tabasca. Dochucená cibulí, česnekem a petrželkou.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porci
0,25 lvíno suché bílé
0,75 hrnekšťáva limetková
1 lžíceocet vinný červený
1 lžičkatabasco
1 lžičkarozmarýn čerstvý
2 kscibule jarní
2 lžícesůl
3 lžícenať petrželová
6 stroužekčesnek

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 5
1.

Na 1 kg masa se doporučuje 1 hrnek grilovací marinády.

2.

Česnek očistěte a prolisujte. Petrželku nasekejte.

3.

Cibuli očistěte a nadrobno nakrájejte. Rozmarýn nasekejte.

4.

Uvedené ingredience svařte.

5.

Maso se do marinády snažte naložit vždy den předem (ryby postačí marinovat kratší dobu) příp. minimálně 6 hodin.

6.

Před grilováním maso z marinády vyjměte a důkladně ubrouskem očistěte. Pokud marinádu neodstraníte, zcela přebije chuť masa.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 184,6kJ 1 178,1kJ
Bílkoviny 0,7g 4,4g
Tuky 0,1g 0,9g
Sacharidy 3,8g 24,3g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz