Rybí špejle | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Rybí špejle

25 min. | hlavní chod | Grilování | 725 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Rybí špejle

Špízy z kousků ryby, rajčat a lístků bazalky, potřené marinádou z citronové šťávy a česneku. Grilujeme dozlatova.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 kscitrón
1 špetkasůl
1 špetkapepř černý mletý
2 stroužekčesnek
200 grajčata koktejlová
800 gmaso rybí
1 hrstbazalka čerstvá

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 10
1.

Rybí maso omyjte, nakrájejte a vysušte.

2.

Rajčata a bazalku omyjte.

3.

Česnek oloupejte a rozdrťte ho do mísy.

4.

Z citronu vymačkejte šťávu a smíchejte ji s česnekem.

5.

Na špejle střídavě napichujte rybu, rajčata a stočené lístky bazalky.

6.

Špízy osolte, okořeňte a potřete citronovo-česnekovou marinádou.

7.

Za občasného otáčení grilujte asi 10 minut.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 262,8kJ 725,3kJ
Bílkoviny 12,3g 33,8g
Tuky 0,4g 1,1g
Sacharidy 1,9g 5,3g
Cholesterol 36,2mg 100mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz