Zeleninová omeleta
Vaječná omeleta s cibulí, rajčaty, paprikami a petrželovou natí. Podáváme s vyřenými bramborami.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
Postup přípravy
Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno.
Papriky očistěte, zbavte jadérek a nakrájejte na silnější plátky.
Rajčata nakrájejte, nať nadrobno nasekejte.
Na poloviční dávce tuku zpěňte cibuli i s natí, přidejte papriku a poduste.
Poté přisypejte nakrájená rajčata, nadrobno nasekanou petrželovou nať a ještě chvíli poduste s vodou a solí.
Vejce vyšlehejte se solí.
Na vymaštěnou pánev dejte část podušené zeleniny, část vajec a postupně připravte čtyři omelety.
Podávejte s vařenými bramborami nebo s chlebem.
Hodnotit recept: