Jahodová pěna | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Jahodová pěna

20 min. | dezert | 1 756 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce | Vegetariánské jídlo

Jahodová pěna

Pěna ze sněhum, cukru a rozmixovaných jahod. Podáváme s dlouhými piškoty a zdobíme jahodami.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 balíčekpiškot cukrářský
200 gcukr moučka
400 gjahody čerstvé
8 ksbílek

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
1.

Z bílků a cukru moučky ušlehejte tuhý sníh.

2.

Jahody očistěte, omyjte a nechte je na sítu okapat.

3.

Rozmačkejte je vidličkou nebo rozmixujte a zlehka vmíchejte do sněhu z bílků.

4.

odávejte s dlouhými piškoty a ozdobené celými jahodami.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 709,4kJ 1 755,7kJ
Bílkoviny 4,3g 10,7g
Tuky 0,8g 2g
Sacharidy 36,2g 89,6g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

České celebrity

Krampol o alkoholismu manželky Hanky: Můžu…

Myslíte si, že herec Jiří Krampol (79) má se svojí ženou Hankou Krampolovou (56) jen samé starosti…

celý článek »

Krimi

Studentku (†17) našli mrtvou s roztavenými…

Když sanitka přivezla sedmnáctiletou studentku Luizu do nemocnice v brazilském Riacho Frio, nestačili…

celý článek »

Krimi

Otec opustil novorozeného chlapečka na ulici:…

Zabaleného pouze do deky ho zanechal svému osudu na ulici. Neznámý muž, pravděpodobně otec se takto…

celý článek »

České celebrity

Eva Pilarová navštívila hřbitov v New Yorku!…

Zpěvačka Eva Pilarová (78) odjela na vystoupení až do dalekého New Yorku! První místo, kam za velkou…

celý článek »