Pomazánka s kuřecím a uzeným masem
Uvařené kuřecí a uzené maso umleté najemno, smíchané se sterilovanými okurkami, hořčicí, máslem a majonézou. Podáváme na opečených plátcích pečiva.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 lžícekopr čerstvý
1 lžičkahořčice kremžská
1 špetkasůl
100 gmáslo pomazánkové
2 lžícemajonéza
2 ksokurka sterilovaná
200 gkuřecí maso
4 ksrajčata
50 gmaso uzené
Postup přípravy
Čas přípravy: 15
1.
Uvařené (nebo upečené) kuřecí a uzené maso umelte na masovém mlýnku a dejte do mísy.
2.
Sterilované okurky nastrouhejte nahrubo.
3.
K masu přidejte máslo, hořčici, okurky, majonézu a sůl podle chuti.
4.
Z připravených surovin vymíchejte hladkou pomazánku.
5.
Skvěle chutná na opečených plátcích pečiva.
6.
Před podáváním posypejte sekaným koprem a ozdobte kolečky čerstvých rajčat.
Hodnotit recept: