Mořský vlk na slano Báry Niničové | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Mořský vlk na slano Báry Niničové

Fotografie

Mořský vlk naložený v silném slaném roztoku a ugrilovaný dozlatova. Podáváme s opečenou cuketou, rajčaty a bramborami.

Autor receptu: Bára Niničová

Ingredience

Přepočítat na  porci
1 ksmořský vlk

podle potřeby

olej olivový
voda
sůl

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
1.

Vykuchanou rybu či ryby důkladně omyjeme ve studené vodě.

2.

Připravíme smícháním mořské soli, vody a lžičky olivového oleje silně nasycený slaný roztok.

3.

Ryby v něm naložíme nejméně na dvě hodiny.

4.

Poté je na rozpáleném grilu opékáme z každé strany, dokud kůže není dostatečně tmavá.

5.

Aby se ryby nespálily, potíráme ji v průběhu grilování zbytkem nálevu.

6.

Jako přílohu doporučuji ogrilovat předvařené malé brambůrky, cuketu, rajské. Fantazii se meze nekladou. Skvěle chutná i rozpečená, bylinkovým máslem ochucená bageta. A nesmí chybět bílé víno!

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 241,4kJ 1 412,1kJ
Bílkoviny 9,4g 55,2g
Tuky 1,9g 11g
Sacharidy 0g 0g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz