Malinovo-jogurtová zmrzlina
Rozmixované maliny s cukrem, malinovým a bílým jogurtem. Po zmrazení zdobíme lístky čerstvé máty.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
na ozdobu
Postup přípravy
Maliny (čerstvé nebo mražené) rozmixujte a prolisujte, abyste získala hladkou šťávu bez peciček.
Šťávu smíchejte s cukrem, s malinovým a s bílým jogurtem.
Směs vlijte do výrobníku na zmrzlinu a nechte alespoň dvě hodiny mrazit.
Pak zmrzlinu vyklopte do mísy a metlou vyšlehejte, aby se rozbily ledové krystalky.
Směs vraťte do původní nádoby a dejte alespoň na 2 hodiny zpět do mrazáku.
Krátce před podáváním zmrzlinu nechte trochu "povolit".
Podávejte ji ozdobenou lístky čerstvé máty.
Hodnotit recept: