Slavnostní punč | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Slavnostní punč

15 min. | nápoj | 3 135 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce | Vegetariánské jídlo

Svařené červené víno s pomerančem, citronem, medem, hřebíčkem a skořicí. Zamícháme s lihovinou a rozinkami.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
0,5 lvoda
0,7 lvíno červené
1 kspomeranč
1 kscitrón
1 lžičkaskořice
10 ksrozinky
250 gmed
4 kshřebíček celý

podle chuti

lihovina

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
1.

Citron i pomeranč nakrájejte na plátky.

2.

Všechny suroviny (kromě lihoviny a rozinek) smíchejte a přiveďte za stálého míchání k varu.

3.

Nalijte do mísy, přidejte rozinky a lihovinu. K tomutu punči volte druh i množství lihoviny podle své vlastní chuti.

4.

Poté rozlejte do skleniček.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 553,2kJ 3 135,4kJ
Bílkoviny 0,7g 4g
Tuky 0,2g 0,9g
Sacharidy 25,3g 143,3g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz