Plněné řízky | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Plněné řízky

35 min. | hlavní chod | 2 798 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Plněné řízky

Řízky plněné slaninou, zelím a klobásou. Opečeme na oleji a podusíme ve výpeku s kečupem.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 lžíceolej
1 lžícekečup
1 špetkasůl
1 ksklobása
150 gslanina
250 gzelí kysané
750 gvepřová krkovice
1 špetkapepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 20
1.

Maso omyjte, osušte a nakrájejte na čtyři pláty.

2.

Naklepejte je, osolte a opepřete.

3.

Klobásu rozkrájejte na kolečka a slaninu na plátky.

4.

Na každý plátek masa navršte trochu scezeného zelí, asi čtyři kolečka klobásy a plátek slaniny.

5.

Řízky přeložte, okraje spojte jehlou a opečte na horkém oleji po obou stranách.

6.

Do výpeku k masu přidejte podle chuti kečup, podlijte vodou a duste, dokud maso nezměkne.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 884,9kJ 2 798,4kJ
Bílkoviny 8,8g 27,9g
Tuky 18,8g 59,5g
Sacharidy 1,3g 4g
Cholesterol 52,2mg 164,9mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz