Přírodní losos
Losos ochucený kmínem prudce opečený na oleji a podušený doměkka. Servírujeme s plátky citronu a petrželkou.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 polévková lžícenať petrželová
1 kscitrón
1 špetkasůl
1 špetkapepř bílý mletý
1 lžičkakmín celý
2 polévková lžícemouka hladká
20 gtuk rostlinný
240 glosos
500 gbrambory
Postup přípravy
Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 15
1.
Rybu necháme částečně rozmrazit a z kousků odstraníme kůži.
2.
Maso lehce osolíme, opepříme, okmínujeme a lehce zaprášíme moukou.
3.
Na rozpáleném tuku prudce opečeme, pak stáhneme teplotu a dusíme doměkka.
4.
Hotovou rybu servírujeme s plátky citronu, nasekanou petrželkou a polijeme šťávou.
5.
Podáváme s vařenými brambory.
Hodnotit recept: