Marinovaný losos
Losos marinovaný v kečupu s česnekem, sójovou omáčkou, olejem a octem. Smažíme dozlatova a zdobíme čerstvými bylinkami.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 špetkapepř černý mletý
1 lžíceocet
2 lžíceolej
3 lžíceomáčka sójová
3 lžícekečup
3 stroužekčesnek
750 gsteak z lososa
podle potřeby
olej
Postup přípravy
Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 60
1.
Lososa omyjte, vykostěte a nakrájejte na filety (podle potřeby).
2.
Připravte si marinádu: oloupaný česnek prolisujte do misky.
3.
Přidejte kečup, sójovou omáčku, olej a ocet.
4.
Dobře promíchejte a vlijte na maso. Nechte alespoň hodinu marinovat.
5.
Opepřete podle chuti a opečte na oleji.
6.
Podávejte ozdobené čerstvými bylinkami.
Hodnotit recept: