Sýrová roláda | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Sýrová roláda

Sýrová roláda

Ementál rozválený na plát, potřený směsí taveného sýru, másla, cibule a natvrdo uvařeného vejce, pokladený plátky šunky a proužky papriky.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porci
1 špetkasůl
1 kscibule kuchyňská
1 kspaprika červená
1 kspaprika žlutá
1 lžícepažitka
120 gmáslo
200 gsýr tavený
200 gšunka
400 gsýr ementál
5 ksvejce

Postup přípravy

Čas přípravy: 45
1.

Sýr vložte do mikrotenového sáčku a ponořte do horké vody přibližně na 20 minut, dokud nezměkne.

2.

Vejce uvařte natvrdo, oloupejte a nakrájejte nadrobno.

3.

V misce smíchejte tavený sýr, změklé máslo, cibuli, vejce a osolte.

4.

Změklý sýr vyjměte a na mokré desce rozválejte na plát odpovídající velikosti.

5.

Povrch potřete polovinou náplně, na ni rozložte plátky šunky.

6.

Pak naneste druhou polovinu náplně, navrch dejte proužky papriky a posypejte pažitkou.

7.

Plát srolujte, zabalte do alobalu a nechte ztuhnout v lednici, nejlépe přes noc.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 1 064,7kJ 16 556,5kJ
Bílkoviny 13,5g 210g
Tuky 21,5g 333,7g
Sacharidy 2,4g 36,9g
Cholesterol 139,9mg 2 176mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz