Višňový kompot | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Višňový kompot

Višňový kompot

Sklenice plněné třešněmi a zalité cukrovým nálevem.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porci
1 lvoda
2 kgvišeň
800 gcukr krystal

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 8
1.

Višně přeberte, odstopkujte a umyjte.

2.

Odkapané je plňte do sklenic.

3.

Takto připravené višně zalijte horkým cukrovým nálevem.

4.

Sklenice pečlivě uzavřete.

5.

Sterilizujte cca 5-8 minut od začátku varu v hrnci při teplotě 85°C.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 461,2kJ 17 524kJ
Bílkoviny 0,4g 16g
Tuky 0,2g 8g
Sacharidy 27,6g 1 050,4g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz