Kuřecí salát
Salát z vařeného celeru, kuřecího masa a hrášku, zalitý smetanovou majonézou a dochucený citronovou šťávou.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 lžícešťáva citronová
1 špetkasůl
100 gceler
200 gkuřecí maso
200 ghrášek sterilovaný
200 gmajonéza
Postup přípravy
Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 10
1.
Celer očistěte a uvařte.
2.
Celer nakrájejte na kostičky, zakapejte šťávou z jednoho citronu a dejte do mísy.
3.
Uvařené kuřecí maso nakrájejte na kousky a přidejte k celeru spolu se sterilovaným hráškem.
4.
Salát zalijte smetanovou majonézou a promíchejte.
5.
Dochuťte solí a dejte zchladit.
Hodnotit recept: