Filé na cibuli
Filety pokladené na cibuli a zalité marinádou z česneku, oleje, vody, kečupu a hořčice. Po zapečení podáváme s bramborami.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 špetkasůl
2 kscibule kuchyňská
4 ksfilé rybí
marináda
1 špetkapaprika mletá
1 lžičkakečup ostrý
1 lžičkahořčice
1 špetkasůl
100 mlvoda
2 stroužekčesnek
2 ksvejce
200 mlolej
1 špetkapepř černý mletý
na pekáč
1 lžíceolej
Postup přípravy
Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 20
1.
Na ni rozložte osolené filé, zalijte marinádou a dejte péct do vyhřáté rouby.
2.
Podávejte s opečenými bramborami.
3.
Česnek oloupejte a prolisujte.
4.
Vejce na marinádu rozšlehejte, přidejte česnek, přimíchejte olej, vodu, kečup, hořčici a ochuťte pepřem, paprikou a solí.
5.
Cibuli oloupejte a nakrájejte na plátky.
6.
Pekáč vymažte olejem a vyložte plátky cibule.
Hodnotit recept: