Filé na cibuli | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Filé na cibuli

35 min. | hlavní chod | 2 418 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Filé na cibuli

Filety pokladené na cibuli a zalité marinádou z česneku, oleje, vody, kečupu a hořčice. Po zapečení podáváme s bramborami.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 špetkasůl
2 kscibule kuchyňská
4 ksfilé rybí

marináda

1 špetkapaprika mletá
1 lžičkakečup ostrý
1 lžičkahořčice
1 špetkasůl
100 mlvoda
2 stroužekčesnek
2 ksvejce
200 mlolej
1 špetkapepř černý mletý

na pekáč

1 lžíceolej

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 20
1.

Na ni rozložte osolené filé, zalijte marinádou a dejte péct do vyhřáté rouby.

2.

Podávejte s opečenými bramborami.

3.

Česnek oloupejte a prolisujte.

4.

Vejce na marinádu rozšlehejte, přidejte česnek, přimíchejte olej, vodu, kečup, hořčici a ochuťte pepřem, paprikou a solí.

5.

Cibuli oloupejte a nakrájejte na plátky.

6.

Pekáč vymažte olejem a vyložte plátky cibule.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 882,4kJ 2 417,7kJ
Bílkoviny 8,7g 23,8g
Tuky 18,9g 51,9g
Sacharidy 2,4g 6,5g
Cholesterol 74,8mg 205mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz