Langoše | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Langoše

Langoše

Langoše z kynutého bramborového těsta, smažené v oleji, potírané česnekovým olejem, ketčupem a posypané sýrem.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porci
500 gmouka hladká
1 špetkasůl
1 ksvejce
1 lžícekečup
100 gsýr gran moravia
2 stroužekčesnek
250 mlmléko
4 ksbrambory
50 gdroždí čerstvé

na pánev

1 lžíceolej

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 30
1.

V míse smíchejte mouku, vejce, droždí a vlažné mléko.

2.

Přidejte nahrubo nastrouhané uvařené brambory, těsto osolte a dobře propracujte.

3.

Mísu přikryjte utěrkou a na půl hodiny dejte na teplé místo vykynout.

4.

Na pomoučeném vále z těsta tvarujte placky o síle asi 1 cm.

5.

Placky postupně smažte na rozpáleném oleji po obou stranách dozlatova.

6.

Očistěte a prolisujte česnek, nastrouhejte sýr.

7.

Horké langoše pomažte směsí oleje a česneku, přidejte lžičku kečupu a nakonec posypte sýrem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 843,3kJ 9 710,3kJ
Bílkoviny 5,9g 68,2g
Tuky 2,5g 29g
Sacharidy 38,6g 444,6g
Cholesterol 25,2mg 290,8mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz