Francouzský dresink | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Francouzský dresink

20 min. | zálivka | 911 kJ/porce | 6 porcí

Došla vám inspirace na salátový dresink? Otestujte tenhle francouzský, v němž se snoubí chuť hořčice s paprikou a rajčaty.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
1.5 polévková lžícešťáva citronová
1.5 polévková lžícecukr krupice
0.75 lžičkapaprika červená mletá
2 polévková lžíceprotlak rajčatový
25 mlocet vinný bílý
1 polévková lžícehořčice dijónská
1 špetkasůl
1 špetkapepř černý mletý
1 kscibule kuchyňská
0.5 hrnekolej olivový

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 10
1.

V misce smíchejte rajčatovou dřeň nebo protlak spolu s cukrem, na drobno nakrájenou cibulí (nebo na jemném struhadle nastrouhanou cibulí), hořčicí, paprikou a dochutíme solí a pepřem.

2.

Přidejte ocet, citronovou šťávu a olivový olej. Míchejte, dokud nevznikne jednotná hmota.

3.

Základ můžete mixovat tyčovým mixérem, abyste neměli kousky cibule v dresinku, ale není to nutné.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz