Pálivá limetková marináda na ryby | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Pálivá limetková marináda na ryby

25 min. | marináda | 0 kJ/porce | 6 porcí

Nestihli jste naložit maso a potřebujete marinádu, kterou budete maso během grilování potírat? Vyzkoušejte limetkovou s jalapeňos papričkami. Nejlépe vynikne na krevetách a rybách, použít se dá ale i na kuřecí či vepřové maso.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
50 g
1 lžičkašťáva limetková
1 špetkapaprika Jalapeňo
1 špetkasůl

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 15
1.

Ve skleněné misce společně rozmíchejte marmeládu s limetkovou šťávou a solí a podle chuti okořeňte naddrcenou papričkou jalapeňos.

2.

Nechte pár minut odležet, větší kus masa, jako jsou kotlety nebo steaky z lososa, lehce potřete marinádou těsně před grilováním, pak zhruba 2 minuty před koncem grilování, nakonec ještě na talíři.

3.

Krůtí medailonky nebo krevety potírejte jen 2 minuty před koncem grilování a pak ještě na talíři.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz