Broskvová kostka
Korpus potřený krémem z broskvové šťávy, tvarohu, cukru, želatiny a šlehačky, pokladený broskvemy zalitými želatinou. Podáváme se šlehačkou a lístky máty.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
na ozdobu
náplň
těsto
Postup přípravy
Smíchejte ingredience na těsto. Těsto vložte na plech a upečte korpus.
Želatinu si předem namočte a nechte ji nabobtnat ve vodě.
Připravte si náplň: Smíchejte broskvovou šťávu, tvaroh a cukr s želatinou.
Vše smíchejte a lehce vmíchejte ušlehanou šlehačku.
Nechte okapat a nakrájete broskve z kompotu.
Na korpus nalijte půlku tvarohové hmoty, poté rozložte broskve a zalijte zbytkem tvarohu.
Po ztuhnutí zalijte želatinou připravenou podle návodu.
Nakonec krájejte na kostky a ozdobte šlehačkou a čerstvou mátou.
Hodnotit recept: