Hovězí guláš na černém pivu s hříbky | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Hovězí guláš na černém pivu s hříbky

110 min. | hlavní chod | 824 kJ/porce | 4 porce

Tenhle guláš má chuť, které neodoláte. Černé pivo, hřiby, hovězí maso - ideální spojení.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
600 ghovězí kližka
0.25 lžičkakmín drcený
2 polévková lžíceolej
300 gcibule červená
1 polévková lžícecukr
250 mlpivo černé
250 mlvývar
2 kschléb (tvrdší)
1 ksrozmarýn čerstvý
1 polévková lžícemáslo
200 ghřiby čerstvé

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 90
1.

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme, rozpůlíme a nakrájíme na plátky. V kastrolu rozpálíme olej a osmahneme na něm cibuli s lžící cukru.

2.

Vložíme maso, drcený kmín, dobře opečeme, osolíme, opepříme, zakápneme octem a promícháme. Maso podlijeme pivem a dusíme doměkka.

3.

Když je maso skoro měkké, přidáme nadrobenou střídku chleba, několik jehliček rozmarýnu, promícháme a vaříme na mírném ohni, dokud není šťáva hladká a přiměřeně hustá.

4.

Na másle osmahneme na plátky nakrájené hříbky, osolíme je, krátce podusíme ve vlastní šťávě a posypeme bylinkami. Guláš podáváme obložený podušenými houbami nebo je do něj přimícháme.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz