Polévka z hlívy ústřičné | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Polévka z hlívy ústřičné

25 min. | polévka | 48 kJ/porce | 4 porce

Nemusíte maso? Udělejte si bezmasou polévku a lá držkovka. Hlíva ústřičná je naprosto ideální a chutní skvěle.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
0.5 kghlíva ústřičná
1 kscibule kuchyňská
1 hrstpaprika červená mletá
1 hrstmajoránka sušená
1 hrstkmín celý
1 hrstpepř černý mletý
1 hrstsůl
1 stroužekčesnek
1 ksbujón bio

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 15
1.

Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájenou hlívu, posypeme mletou sladkou paprikou, kmínem a zalijeme vodou.

2.

Přidáme kostku bujonu a povaříme. Zahustíme jíškou, ochutíme česnekem a majoránkou.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz