Játra na víně | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Játra na víně

20 min. | hlavní chod | 623 kJ/porce | 4 porce

Milujete vnitřnosti? Pak vyzkoušejte tenhle recept. S vínem chutnají játra naprosto dokonale.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
600 gjátra drůbeží
1 polévková lžíceolej olivový
1 polévková lžícemáslo
1 stroužekčesnek
12 kscibule jarní
2 polévková lžícestrouhanka
200 mlvíno bílé
1 lžičkasůl
1 lžičkapepř černý mletý
1 hrstpetrželka nasekaná
4 kspečivo

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 10
1.

V pánvi s rozpuštěným máslem a olejem narychlo opečte játra. Dejte je na talíř a ve výpeku orestujte jarní cibulky a prolisovaný stroužek česneku.

2.

Zpěňte, přidejte strouhanku a opečte. Do pánve vraťte játra, podlijte je vínem a poduste doměkka.

3.

Osolte, opepřete a posypejte petrželkou. Podávejte s plátky nasucho opečené bagety.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz