Švestková omáčka k masu | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Švestková omáčka k masu

10 min. | omáčka | 468 kJ/porce | 4 porce

Švestky dodají omáčce mírně nasládlou chuť, které při grilování neodoláte.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
100 gšvestky sušené
1 kelímekpovidla švestková
100 mlvývar drůbeží
50 gperník na strouhání
1 špetkasůl

Postup přípravy

Čas přípravy: 5
Čas vaření/pečení: 5
1.

Švestky zalijte vroucí vodou a nechte je asi 3 minuty nasáknout.

2.

Poté je slijte a nakrájejte nadrobno. V hrnci smíchejte povidla s vodou a na středním plameni za častého míchání zahřívejte.

3.

Jakmile směs přijde k varu, přidejte švestky a nastrouhaný perník. Za stálého míchání vařte asi minutu, dokud směs nezhoustne.

4.

Za občasného míchání nechejte vychladnout a podávejte.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz