Hořčičná omáčka k masu | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Hořčičná omáčka k masu

20 min. | omáčka | 80 kJ/porce | 4 porce

Grilované maso bez omáčky? Ani náhodou! Tahle se k němu hodí fantasticky.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 dlsmetana kysaná
1 dlmajonéza
1 polévková lžícehořčice plnotučná
1 kscibule kuchyňská
2 polévková lžícešťáva citronová
1 lžičkapepř černý mletý
1 špetkasůl

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 10
1.

Smetanu smícháme s majonézou, přidáme hořčici a rozmixujeme.

2.

Přidáme nadrobno usekanou cibulku, eventuálně ji přemixujeme, dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou.

3.

Vhodná ke všem úpravám drůbeže, hovězího masa a k rybám.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 0kJ 0kJ
Bílkoviny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Sacharidy 0g 0g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

České celebrity

Miliardář přichystal Brožové (50) další…

Herečka Kateřina Brožová své padesátiny oslavila už před několika dny s kolegy. Dary a kytky stěží…

celý článek »

Krimi

Čech se kvůli fotce zřítil v Thajsku ze…

Tragická nehoda v Thajsku ukončila život dvaatřicetiletého Jirky z České Lípy. Údajně kvůli lepší…

celý článek »

Světové celebrity

Neuvěřitelná Doktorka Quinnová: V 67 letech…

Je to vůbec možné? Herečka Jane Seymour (67) zkrátka nestárne. Od dob, kdy si zahrála Bondgirl nebo…

celý článek »

České celebrity

Hvězdy na Česko-Slovenském plese: Gregorová…

Česko-Slovenský ples patří každoročně mezi nejprestižnější události plesové sezóny, a tak si ho nenechávají…

celý článek »