Pstruh po mlynářsku | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Pstruh po mlynářsku

30 min. | hlavní chod | 2 057 kJ/porce | 4 porce

Rychlý a jednoduchý recept ideální pro letní večeři.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
4 kspstruh
1 kscitrón
80 gmáslo
50 gmouka polohrubá
1 špetkapetrželka nasekaná
1 špetkasůl
1 špetkapepř bílý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 15
1.

Pstruhy důkladně omyjte vně i zevnitř. Potřete je citronovou šťávou, osolte, opepřete a obalte v mouce.

2.

Přebytečnou mouku oklepejte. Na pánvi rozpusťte máslo a pstruhy po obou stranách opečte dozlatova.

3.

Vyjměte je na mísu a posypejte petrželovou natí. Podávejte je s vařenými bramborami a na – na másle podušeném – špenátu.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz