Zelí pak choi s houbami | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Zelí pak choi s houbami

20 min. | hlavní chod | 365 kJ/porce | 4 porce

Tohle je snad to nejjednodušší, co můžete s čínou udělat - uvařit rýži, vzít zbytky kuřecího masa a přidat je do aromatického základu z hub a zelí.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
2 polévková lžíceolej
500 g
3 hlávka
3 polévková lžíceomáčka sójová
1 lžičkaolej sezamový
1 lžičkaocet
1 lžičkacukr

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 10
1.

Rozpalte pánev, vlijte do ní olej a na středním plameni ho nechte rozehřát. Vhoďte na plátky nakrájené houby a pořád je obracejte prohazováním na pánvi (nebo je důkladně míchejte dlouhou vařečkou, aby se nepřipálily, ale rovnoměrně opekly dozlatova).

2.

Vyjměte je z pánve a vložte do ní na osminky pokrájené zelí pak choi, předem dobře omyté a osušené.

3.

Prohazujte ho v pánvi, až začne vadnout. Vlijte sójovou omáčku, sezamový olej, ocet a vsypte cukr.

4.

Až se vše propojí, přidejte houby, promíchejte a buď podávejte s přílohou jen tak, nebo vložte předem uvařené maso.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz