Zelí pak choi s houbami
Tohle je snad to nejjednodušší, co můžete s čínou udělat - uvařit rýži, vzít zbytky kuřecího masa a přidat je do aromatického základu z hub a zelí.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
Postup přípravy
Rozpalte pánev, vlijte do ní olej a na středním plameni ho nechte rozehřát. Vhoďte na plátky nakrájené houby a pořád je obracejte prohazováním na pánvi (nebo je důkladně míchejte dlouhou vařečkou, aby se nepřipálily, ale rovnoměrně opekly dozlatova).
Vyjměte je z pánve a vložte do ní na osminky pokrájené zelí pak choi, předem dobře omyté a osušené.
Prohazujte ho v pánvi, až začne vadnout. Vlijte sójovou omáčku, sezamový olej, ocet a vsypte cukr.
Až se vše propojí, přidejte houby, promíchejte a buď podávejte s přílohou jen tak, nebo vložte předem uvařené maso.
Hodnotit recept: