Čína s brokolicí a houbami | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Čína s brokolicí a houbami

30 min. | hlavní chod | 1 140 kJ/porce | 4 porce

Brokolice je stejně jako květák houževnatá, proto má při pečení přednost.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
4 polévková lžíceolej
2 ksprsa kuřecí
1 ksbrokolice
100 gfazolky zelené čerstvé
250 gžampióny čerstvé
3 kscibule jarní
0.5 lžičkaolej sezamový
2 polévková lžícesemínka sezamová světlá
3 polévková lžíceomáčka sójová

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 15
1.

Rozehřejte pánev, vlijte do ní olej a nechte ho na nejvyšším plameni rozpálit. Pak vhoďte na proužky nakrájené maso a těsně předtím, než bude úplně hotové, ho vyjměte.

2.

Plamen ztlumte na střední stupeň a začněte opékat omytou a na co nejmenší růžičky rozebranou brokolici.

3.

Po 2 minutách přidejte pokrájené fazolky. Po dalších 2–3 minutách vhoďte na čtvrtky nakrájené žampiony, a jakmile začnou zlátnout, přidejte šikmo pokrájenou cibulku.

4.

Jakmile začne vadnout, vsypte sezam, odložené maso, vlijte olej a sójovou omáčku.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz