Plněná vejce s tuňákem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Plněná vejce s tuňákem

22 min. | předkrm | 568 kJ/porce | 4 porce

Dejte si je jako předkrm nebo se salátem či bramborami jako hlavní jídlo.

 

utor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
6 ksvejce (M)
2 polévková lžícesýr lučina
1 kstuňák v oleji
1 lžičkahořčice dijónská
1 lžičkašťáva citronová
0.5 svazekkopr čerstvý
3 polévková lžícehrášek mražený
1 špetkasůl
1 špetkapepř černý mletý
1 lžičkatabasco

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 7
1.

Mražený hrášek zalijte vroucí vodou v misce a nechte ho stát.

2.

Vejce vařte ve vroucí vodě 7 minut, pak je oloupejte, překrojte napůl a vyjměte žloutky.

3.

Smíchejte je s okapaným tuňákem, hořčicí, šťávou, solí, pepřem a tabascem.

4.

Kopr nasekejte najemno, pár lžic nechte stranou na ozdobu, zbytek vmíchejte do pomazánky.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz