Pikantní karbanátky
Milovníci mletého masa a pálivého určitě ocení tyhle karbanátky.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 kgmaso hovězí mleté
1 lžičkatymián čerstvý
1 hrstpetrželka nasekaná
2 stroužek
2 ksšalotka
1 kspaprika červená chilli
1 ksvejce
1 kscitrón
1 lžičkasůl
1 špetkapepř černý mletý
Postup přípravy
Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 15
1.
Maso vložte do mísy a přidejte k němu nasekaný tymián, petrželku, prolisované stroužky česneku, nasekané šalotky, chilli papričku zbavenou semínek, vejce a nastrouhanou kůru z citronu.
2.
Vše dobře promíchejte, podle chuti osolte, opepřete a z hmoty vytvarujte karbanátky.
3.
Ty pak na pánvi z obou stran opečte dozlatova.
Hodnotit recept: