Pikantní karbanátky | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Pikantní karbanátky

25 min. | hlavní chod | 171 kJ/porce | 4 porce

Milovníci mletého masa a pálivého určitě ocení tyhle karbanátky.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 kgmaso hovězí mleté
1 lžičkatymián čerstvý
1 hrstpetrželka nasekaná
2 stroužek
2 ksšalotka
1 kspaprika červená chilli
1 ksvejce
1 kscitrón
1 lžičkasůl
1 špetkapepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 15
1.

Maso vložte do mísy a přidejte k němu nasekaný tymián, petrželku, prolisované stroužky česneku, nasekané šalotky, chilli papričku zbavenou semínek, vejce a nastrouhanou kůru z citronu.

2.

Vše dobře promíchejte, podle chuti osolte, opepřete a z hmoty vytvarujte karbanátky.

3.

Ty pak na pánvi z obou stran opečte dozlatova.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz