Kuřecí prsa na smetaně s houbami
Smetanová omáčka a houby je skvělé spojení nejen pro kuře. Ovšem s kuřecími prsíčky bude chutnat fantasticky.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
na pánev
Postup přípravy
Na kostky upravené, osolené a opepřené maso zprudka osmahněte v pánvi na rozpáleném másle.
Přeložte ho do mísy a uložte v teple. Ve výpeku orestujte cibuli nasekanou nadrobno, přidejte plátky očištěných oloupaných žampionů a slabé plátky česneku.
Vše promíchejte a chvíli restujte. Do pánve vraťte maso, zalijte ho smetanou a podle chuti přidejte sůl, pepř a citronovou šťávu. Pod pokličkou vše duste asi 20 minut.
Pod pokličkou vše duste asi 20 minut. Po skončení varu přidejte nasekanou petrželku.
Hodnotit recept: